hydrothane biogaz romania

Municipalităţi

O mare varietate de nămol, inclusiv nămolul provenit din canalizarea municipalităţilor este stabilizat in digestoare anaerobe.

În aceste digestoare există o anumită cantitate de biogaz creeat, constând în CH4, CO2 şi H2S. Acest biogaz este adesea folosit pentru crearea de energie verde.

Aceste digestoare de nămol produc biogaz care poate conţine H2S. Din motive legate de sănătate, siguranţă şi coroziune, este necesară îndepărtarea H2S

HydroThane poate oferi un domeniu larg de procese de desulfurizare a biogazului şi poate sfătui clienţii pentru cea mai bună şi cea mai economică metodă de îndepărtare a H2S.

Încrederea, eficiența, disponibilitatea şi investiţia operaţională / capitalului sunt câteva din criteriile care sunt luate in considerare in fiecare caz. Biogazul curăţat poate fi utilizat pentru producerea de electricitate sau pentru a înlocui gazul natural într-un bolier.

Nămolul rezultat din stațiile de epurare a apelor uzate municipale poate fi tratat cu procesul HydroThane STP® HYDRAMMOX. Procesul HYDRAMMOX este un sistem cu o singura etapa in care nitritarea (formarea NO2) şi reacţia anammox se produc în acelaşi timp.

Aceasta aşa numită îndepărtare a amoniului din nitrit (NO2) are câteva avantaje in comparaţie cu îndepărtarea azotului prin metoda convenţională biologica ce utlizeaza Nitrificarea si Denitrificarea.

HydroThane designed and build a modular small size “plug and play” ECSB plant for one of the leading and biggest pharmaceutical companies in the world. …

A recent state of the art example of full scale application of different wastewater treatment technologies is one of the largest dairies in Europe, the …

HydroThane will attend in Gorinchem (The Netherlands) the Aqua Netherlands Trade Show, 19, 20 & 21 March 2019. Aqua Nederland Vakbeurs is a national trade …