HydroThane STP® UASB

Procesul HydroThane STP ® UASB (Up flow Anaerobic Sludge Blanket) (epurare anaerobă prin strat de nămol cu debit vertical ascendent), este tehnologia anaerobă cea mai frecvent aplicată in epurarea biologică a efluenţilor industriali.

Prima instalaţie pilot UASB a fost instalata în 1970 la o fabrică de sfeclă de zahăr din Olanda (CSM Suiker). Ulterior, un număr mare de statii UASB au fost instalate pe tot teritoriul Olandei, la rafinariile de zahăr, la fabricile de procesare a amidonului din cartofi și la alte industrii alimentare, precum și la fabricile de reciclare a hârtiei.

În prezent, procesul UASB este un proces dovedit și aceptat la nivel mondial pentru epurarea diferitelor tipuri de efluenţi.

Caracteristicile HydroThane STP ® UASB sunt:
• Stabilitate maximă a procesului datoriă controlului asupra recirculării externe şi independenţei sale în ceea ce priveşte atât încărcarea influentului cu CCO, cât şi debitul.
• Datorită designului complet de suprapresiune a reactorului HydroThane STP ®® UASB sunt in general cuprinse între 5-15 kg CCO/m3 / zi.

hydrothane

ECSB


Este un proces anaerob cu rată ridicată în două etape, cu succes dovedit în multe tipuri diferite de industrii.

View more
hydrothane

UASB


Este tehnologia anaerobă cea mai frecvent aplicată in epurarea biologică a efluenţilor industriali

View more
hydrothane

Desulfurizarea (Bio)chimica


Este un proces biologic simplu care elimină hidrogenul sulfurat (H2S) din biogaz cu o utilizare minimă a substanțelor chimice.

View more
hydrothane

Recondiționare


Îmbunătățește eficiența, întreținere minima și o durată de viață extinsă a reactorului.

View more