Municipalităţi

O mare varietate de nămol, inclusiv nămolul provenit din canalizarea municipalităţilor este stabilizat in digestoare anaerobe.

În aceste digestoare se creează o anumită cantitate de biogaz, constând în CH4, CO2 şi H2S. Acest biogaz este adesea folosit pentru crearea de energie verde.

Aceste digestoare de nămol produc biogaz care poate conţine H2S. Din motive legate de sănătate, siguranţă şi coroziune, este necesară îndepărtarea H2S

HydroThane poate oferi un domeniu larg de procese de desulfurizare a biogazului şi poate sfătui clienţii pentru cea mai bună şi cea mai economică metodă de îndepărtare H2S.

Încrederea, eficiența, disponibilitatea şi investiţia operaţională/capitalului sunt câteva din criteriile care sunt luate in considerare in fiecare caz. Biogazul curăţat poate fi utilizat pentru producerea de electricitate sau pentru a înlocui gazul natural într-un bolier.

Nămolul rezultat din stațiile de epurare a apelor uzate municipale poate fi tratat cu procesul HydroThane STP® HYDRAMMOX. Procesul HYDRAMMOX este un sistem cu o singură etapă în care nitritarea (formarea NO2) şi reacţia anammox se produc în acelaşi timp.

Aceasta aşa numită îndepărtare a amoniului din nitrit (NO2) are câteva avantaje in comparaţie cu îndepărtarea azotului prin metoda convenţională biologică ce utlizează Nitrificarea şi Denitrificarea.

hydrothane

ECSB


Este un proces anaerob cu rată ridicată în două etape, cu succes dovedit în multe tipuri diferite de industrii.

View more
hydrothane

UASB


Este tehnologia anaerobă cea mai frecvent aplicată in epurarea biologică a efluenţilor industriali

View more
hydrothane

Desulfurizarea (Bio)chimica


Este un proces biologic simplu care elimină hidrogenul sulfurat (H2S) din biogaz cu o utilizare minimă a substanțelor chimice.

View more
hydrothane

Recondiționare


Îmbunătățește eficiența, întreținere minima și o durată de viață extinsă a reactorului.

View more