Industria alimentară

Prima instalaţie pilot UASB a fost instalata în 1970 la o fabrică de sfeclă de zahăr din Olanda (CSM Suiker). Ulterior, un număr mare de statii UASB au fost instalate pe tot teritoriul Olandei, la rafinariile de zahăr, la fabricile de procesare a amidonului din cartofi și la alte industrii alimentare, precum și la fabricile de reciclare a hârtiei.

Există o mare varietate de ape uzate (în compoziţie şi concentraţie), provenite din industria de prelucrare a produselor alimentare, ca urmare a numărului mare de materii prime, a proceselor si produselor diferite. În general, cea mai mare parte a apei uzate provenită din industria alimentară conţine poluare organică, cu o posibilă prezenta a grăsimilor şi uleiurilor.

Caracteristicile apei uzate provenită din industria alimentară fac ca apa uzată să fie un substrat ideal pentru epurarea biologică – o combinaţie anaerobă şi/sau aerobă, în funcţie de cerinţele locale de evacuare a apei.

hydrothane

ECSB


Este un proces anaerob cu rată ridicată în două etape, cu succes dovedit în multe tipuri diferite de industrii.

View more
hydrothane

UASB


Este tehnologia anaerobă cea mai frecvent aplicată in epurarea biologică a efluenţilor industriali

View more
hydrothane

Desulfurizarea (Bio)chimica


Este un proces biologic simplu care elimină hidrogenul sulfurat (H2S) din biogaz cu o utilizare minimă a substanțelor chimice.

View more
hydrothane

Recondiționare


Îmbunătățește eficiența, întreținere minima și o durată de viață extinsă a reactorului.

View more