Despre noi

Odată cu înființarea HydroThane ca o companie nouă, a luat naștere așa-numitul reactor ECSB (External Circulation Sludge Bad – Reactor anaerob cu pat de nămol şi recirculare externă), un sistem anaerob robust, cu rata ridicata, în două trepte, care își dovedește eficacitatea în diferite ramuri ale industriei.

Pe lângă activitatea de bază de epurare anaerobă, HydroThane s-a dezvoltat mult și în alte domenii din lumea apelor uzate, rezultând diverse soluții precum Hydrammox, procese de desulfurare (bio)chimică etc.

În prezent, HydroThane a devenit un grup de companii care operează la nivel global cu diferite birouri în întreaga lume. Soluțiile potrivite pentru epurarea, practic a oricărui tip de ape uzate contaminate organic, pot fi proiectate de tehnologii noștri și executate de echipa noastră de ingineri.

În cazul puțin probabil în care nu există un birou HydroThane în zona dvs., rețeaua noastră mondială de parteneri/reprezentanți, poate oferi întotdeauna asistența locală.

Sustenabilitatea și calitatea sunt, evident, cele mai importante pentru noi, de aceea continuăm să îmbunătățim și să dezvoltăm tehnologia noastră la standardele moderne de astazi, cerințele actuale de descărcare etc.

hydrothane

ECSB


Este un proces anaerob cu rată ridicată în două etape, cu succes dovedit în multe tipuri diferite de industrii.

View more
hydrothane

UASB


Este tehnologia anaerobă cea mai frecvent aplicată in epurarea biologică a efluenţilor industriali

View more
hydrothane

Desulfurizarea (Bio)chimica


Este un proces biologic simplu care elimină hidrogenul sulfurat (H2S) din biogaz cu o utilizare minimă a substanțelor chimice.

View more
hydrothane

Recondiționare


Îmbunătățește eficiența, întreținere minima și o durată de viață extinsă a reactorului.

View more