HydroThane ECSB în India – Industria Celulozei şi Hârtiei
15 Jan 2015

HydroThane a semnat contract cu Naini Papers Limited pentru epurarea apei uzate rezultate de la fabrica de producție din Kashipur, India.

Naini Papers Limited, încorporata în 1995, este societatea-mamă a grupului.
Compania produce 90 TPD hârtie pentru scris şi imprimare, din reziduurile agricole, în special din trestie de zahăr și paie de grâu.
Fabrica este dotată cu sistem modern de spălare, umed, digestor continuu, delignificare cu oxigen și mai multe etape de albire.
Aparatul de hârtie este echipat cu o cutie cap sub presiune, presă bi-nip press (pentru calitate specială a hârtiei), presă pentru dimensiune și calendar Kuster.
Compania produce hârtie luminoasă pentru imprimare și hârtie de scris sub brand-ul “Paraş White” și “Paraş White (ŞŞ) “în intervalul GSM 54-120.
Naini Group este ferm hotărât să dezvolte și să opereze un mediu sigur, sănătos și curat în timp ce produce hârtie pentru scris şi imprimare.
Procedurile EHS sunt concepute pentru a proteja sănătatea umană și pentru a preveni degradarea mediului prin minimizarea efectelor adverse ale operațiunilor Naini, asigurând în același timp respectarea cerințelor legale aplicabile.

HydroThane STP®ECSB va fi pusă în funcțiune la mijlocul anului 2014.

Pentru mai multe informații cu privire la HydroThane în India:

info-india@hydrothane-stp.com

hydrothane

ECSB


Este un proces anaerob cu rată ridicată în două etape, cu succes dovedit în multe tipuri diferite de industrii.

View more
hydrothane

UASB


Este tehnologia anaerobă cea mai frecvent aplicată in epurarea biologică a efluenţilor industriali

View more
hydrothane

Desulfurizarea (Bio)chimica


Este un proces biologic simplu care elimină hidrogenul sulfurat (H2S) din biogaz cu o utilizare minimă a substanțelor chimice.

View more
hydrothane

Recondiționare


Îmbunătățește eficiența, întreținere minima și o durată de viață extinsă a reactorului.

View more